Farvel og tak

   Den sidste dag på arbejdsmarkedet 

Den sidste dag skrives af en afklaret og glad arbejdstager på 67 år på vej hjem til kolonihaven, efter 44 år som pædagog, institutions leder, social og sundhedes hjælper og sidst men ikke mindst aktivitetsmedarbejder for ældre og dement..

Jeg har altid arbejdet men mennesker og ofte på tværs og generationer, med en aldersspredning fra 0 til 104. Jeg er glad og taknemmelig for at jeg fik lov til at slutte af på en arbejdsplads der gav mig frihed under ansvar og rum til at bruge erfaringer og kompetencer erhvervet gennem hele livet ..

Jeg kommer til at savne alle de sociale relationer som opstod mellem mig og beboerne, pårørende, kollegaer ,det frivillige : De eksterne samarbejdspartnere som venskabs børnehaven, præsterne fra Køge kirke , demensteamet, elever og lærer fra Center for sprog og integration, Serviskorpset. og kollegaer i Aktivitets forumet i Køge.

Afsked til beboerne

Et kram ,et smil og lidt til den søde tand .

Jeg ville gerne side farvel til beboerne på en personlig og nærværende måde . Mange af bebeorne på dagens plejehjem er meget alderssvækket og mange har en en demens diagnose , men det har ikke været en forhindring for mange sjove og dejlige stunder sammen , med plads til latter og stjerneglim i øjenkrogen .

Det er disse stjerne som har drevet værket og skabt arbejdsglæde med terapi og aktivering på Nørremarken , og skabt en stjernehimmel , der nu fremadrettet får en helt særlig plan i mit hjerte .

Derfor startede jeg dagen med at gå rund i hele huset , i alle boliger og fælles rum og byde på lidt til den søde tand . Til gengæld fik jeg masser af kram , kindkys og en lille sludder .

Med blomster fra Husk Haven og Chokolade fra Netto 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *